Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Zack and Miri Make a Porno (2008)

Shokët gjatë gjithë jetës Zaku dhe Miri kërkojnë të zgjidhin problemet e tyre financiare duke bërë së bashku një film të rritur. Ndërsa kamerat punojnë, ata fillojnë të ndiejnë se mund të kenë më shumë ndjenja për njëri-tjetrin nga sa mendonin më parë.

Duration: 101 min

Release:

IMDb: 6.5