Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Wild Arabia (2013)

Një dokumentar rreth Arabisë së egër . Shumica e gadishullit të djegur është i shkretë dhe pothuajse shterpë, por jo malet bregdetare Dohar në të dy anët e kufirit Oman-Jemen. Ajo ka kafshë të egra më të pasura, duke përfshirë disa të rralla …

Genre: Dokumentar

Director:

Country:

Duration: 180 min

Quality: HD

Release:

M_-C33mZ4VA

IMDb: 8.1