Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1.00 out of 5)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Undisputed 3: Redemption (2010)

TETË BOKSIERË ELITË – të dënuar nga burgje të sigurisë së lartë nga e gjithë bota – sillen së bashku nga një sindikatë e fshehtë e fuqishme kumari për një luftim sekret ku do të mbijetojë më i forti. Çmimi: liri për kampionin… dhe një shpërblim të madh për organizatorët. Përveç se sindikata në të vërtet s’ka në plan të lërë ndonjë të dalë i lirë.

Duration: 96 min

Release:

IMDb: 7.4