Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Tokyo Revengers (2021)

Një dështak në moshë së mesme udhëton në kohë , në vitet e gjimnazit dhe për të shpëtuar dashurinë e jetës së tij nga fatkeqësia e së ardhmes, ai duhet të bëhet udhëheqësi i një bande të frikshme shkollore.

Duration: 120 min

Release:

IMDb: 7.2