" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

To the Wonder (2012)

Një histori dashurie që nuk duhet humbur: Një amerikan që udhëton nëpër Evropë takon dhe bie në dashuri me një ukrainase e divorcuar e cila po rrit vajzën e saj 10-vjeçare në Paris. Të dashuruarit udhëtojnë drejt Mont St Michel, një ishull në afërsi me brigjet e Normandisë dhe shijojnë mrekullinë e romancës së tyre të sapo gjetur. Por marrëdhënia e tyre do të ftohet. pasi të dy gjejnë ngushëllim në shoqërinë e dikujt tjetër.