Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Tick, Tick… Boom! (2021)

Në prag të ditëlindjes së tij të 30-të, një kompozitor i ri premtues teatri lundron dashurinë, miqësinë dhe presionet e jetës si artist në qytetin e Nju Jorkut.