Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

There Are No Saints (2022)

Një burrë me nofkën “Jezuiti” e futin në burg për një krim që nuk e ka kryer. Pasi i vrasin gruan dhe djalin ia rrëmbejnë dhe e çojnë në Meksikë, ai thurr një plan të detajuar e të rrezikshëm për të shpëtuar të birin dhe për të marrë hak për vrasjen.