Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Wolf of Wall Street (2013)

Jordan Belfort është një agjent burse me qindarkë në Long Island, i cili kreu 22 muaj burg për mashtrimin e investitorëve në një mashtrim masiv të letrave me vlerë të viteve 1990 që përfshinte korrupsion të përhapur në Wall Street dhe në botën bankare të korporatave, duke përfshirë stilistin e këpucëve Steve Madden.

Wolf