https://www.filma24.cc/player.html#slug=1spvkpeJQ&thumb=https://image.tmdb.org/t/p/w1280/dK87P3MSea0lhExO2thgaFfKwru.jpg
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The VelociPastor (2018)

Pasi humb prindërit e tij, një prift udhëton në Kinë ku fiton një fuqi mistike që e lejon atë të shndrrohet në dinozaur. I tmerruar në fillim nga fuqitë e tij, një prostitutë e bind që të luftojë kriminelët dhe disa ninxha.