Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Trip (2021)

Një çift që nuk po funksionon, shkon në një kabinë të largët për t’u lidhur përsëri, por secili ka synime të vrasë tjetrin. Para se të realizojnë planet e tyre, vijnë vizitorë të papritur dhe ata përballen me një rrezik më të madh.