Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Starling (2021)

Ndërsa Lili është në dhimbje prej humbjes së vajzës, një zog luftarak ngre folenë afër shtëpisë së sajë. Zogu i egër, “tallet” dhe sulmon Lilin, e cila në atë kohë ndihej e pikëlluar. Nga përpjekjet për të dëbuar Zogun Yll, ajo zbulon dëshirën e sajë të madhe për të jetuar dhe gatishmërinë e sajë për të dhënë dashuri.