" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Red Book Ritual (2022)

Tre miq vendosin të luajnë një lojë paranormale, Librin e Kuq. Por nuk e dinë që në shtëpinë ku ndodhen, vite më parë ka vdekur një shtrigë si pjesë e një rituali satanik. Tani, pas çdo pyetjeje, shpirtrat i sjellin akoma më afër saj dhe më afër të keqes që pret të shpërthejë. Në këtë lojë, kush fiton jeton dhe kush humb, vdes.