Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Real Charlie Chaplin (2021)

Një vështrim mbi jetën dhe veprën e Çarli Çaplinit me fjalët e tij, duke shfaqur një intervistë të thelluar që i dha revistës Life në 1966.