Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Queen of Black Magic (2019)

Një familje e klasës së mesme udhëton në Indonezinë rurale për të vizituar drejtorin e sëmurë të jetimores ku babai u rrit. Ngjarje të tmerrshme i ndodhin së shpejti atyre dhe familjeve të tjera që vijnë për vizitë.