Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Power of the Dog (2021)

Fermeri karizmatik Fill Burbank ngjall frikë tek ata përreth tij. Kur vëllai i tij sjell në shtëpi një grua të re dhe djalin e saj, Filli i torturon ata derisa e gjen veten të ekspozuar ndaj mundësisë së dashurisë.