Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Patriot (2000)

Ajo është në 1776 ne kolonin e Karolinës se Jugut. Benjamin Martin, një hero i luftes francezo-indiane i cili është i shqetësuar nga e kaluara e tij, tani nuk dëshiron asgjë më shumë se për të jetuar në mënyrë paqësore në plantacion e tij të vogël, dhe dëshiron te jete pjesë e një lufte me kombin më të fuqishëm në botë, Britanin e Madhe. Ndërkohë, dy djemtë e tij , Thomas dhe Gabriel, nuk mund të prisnin për të ikur derisa u formua “Ushtria Kontinentale”. Kur Karolina Jugore vendosi të bashkohet ne rebelimin kundër Anglisë, Gabriel menjëherë nënshkroi për të luftuar …

Duration: 165 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 7.2