Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Last Victim (2022)

Një sherif lokal ndjek një grup të jashtëligjshëm të ditëve moderne pasi ata kryejnë një krim të tmerrshëm në një qytet të shkretë në jugperëndim. Kur një profesor dhe burri i saj kryqëzohen me kriminelët, të gjithë tërhiqen në një spirale dhune dhe ndëshkimi ku morali bëhet i paqartë dhe mbijetesa është e vetmja mundësi.