Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Last Son of Isaac Lemay (2021)

Një i jashtëligjshëm vrasës mëson se është i mallkuar nga një profeci: “Një nga fëmijët e tij do ta vrasë atë”. Për ta parandaluar këtë, ai vret secilin nga fëmijët e tij të larguar, duke përfshirë djalin e humbur prej kohësh, Kalin. Me gjuetarët e tjerë dhe Sherif Solomonin, duhet të gjejë një mënyrë për të ndaluar fëmijët e tij dhe për t’i dhënë fund mallkimit.