Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Hyperions (2022)

Në vitin 1960, profesor Ruckus shpiku distinktivin Titan – një pajisje që u mundëson njerëzve të kenë një superfuqi të veçantë. Në vitin 1979, dy nga superheronjtë origjinalë janë rritur dhe duan t’u kthehen distinktivët e tyre Titan.