Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Hole in the Ground (2019)

Një mama e vetme zhvendoset në një fshat irlandez me djalin e saj. Ajo nis të dyshojë se ai nuk mund të jetë djali i saj dhe frika rritet për shkak të disa ngjarjeve të frikshme dhe misterioze që lidhen me një gropë në pyllin afër shtëpisë së tyre.