Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Good Neighbor (2021)

Një mbrëmje makthi shpaloset për fqinjët David dhe Robert kur ata godasin aksidentalisht një grua me biçikletë dhe ikin nga vendi i ngjarjes. Ndërsa Davidi është gjithnjë e më i rrënuar nga ndjenjat e fajit, Roberti tregon një tjetër fytyrë të tijën…