Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Fortress (2017)

Në 1636, Dinastia Qing sulmon Joseonin.Mbreti Injo detyrohet të tërhiqet në Fortesën malore të qytetit Namhansanseong.Ata janë të izoluar nga bota jashtë.Ndërkohë që në oborrin mbretëror ka përplasje mes ministrave në lidhje me zgjidhjen e kësaj situate. Të gjendur përpara një zgjedhje të vështirë dhe një të ftohti të acarë, çfarë do të vendosi mbreti Injo?

Duration: 140 min

Release:

IMDb: 6.8