Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Forgotten Battle (2020)

Gjatë Betejës vendimtare të Luftës së Dytë Botërore në Scheldt, jetët e një piloti, një ushtari nazist dhe një rekruti të Rezistencës antinaziste kryqëzohen tragjikisht.