Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Forgiven (2021)

Ngjarja zhvillohet gjatë një fundjave në Malet e Atlasit të Lartë të Marokut dhe analizon jehonat në jetën e myslimanëve vendas për shkak të një aksidenti të rastësishëm, dhe të vizitorëve perëndimorë që janë në një festë në një vilë madhështore.