Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Emperor’s Sword (2020)

Një shpatë që i jep fuqi mbajtësit të saj u nda dhe u fsheh. Një rebel merr pushtetin dhe organizon një masakër, duke lënë vetëm një të mbijetuar. Tani, vajza e një gjenerali të madh është gjithçka që qëndron midis një tirani dhe dominimit të tij.

Duration: 93 min

Release:

IMDb: 5.3