Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Disciple (2020)

Mosbesimi në vete, sakrifica dhe vuajtja sjellin një krizë ekzistenciale për një vokalist të përkushtuar të muzikës klasike, pasi mjeshtëria për të cilën ai përpiqet mbetet e pakapshme.