Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Death & Life of John F. Donovan (2018)

Një dekadë pas vdekjes së një ylli televiziv amerikan, një aktor i ri kujton korrespondencën me shkrim që ndau me të, si dhe ndikimin që ato letra patën në jetën e të dyve.