Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Black Phone (2021)

Pasi u rrëmbye nga një vrasës fëmijësh dhe u mbyll në një bodrum të papërshkueshëm nga zëri, një djalë 13-vjeçar fillon të marrë telefonata në një telefon të shkëputur nga linja, nga viktimat e mëparshme të vrasësit.