Turn off light Favorite Comments () Report
5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The 355 (2022)

Një agjente e CIA-s bashkon forcat me një agjente rivale gjermane, një specialiste kompjuterike angleze dhe një psikologe kolumbiane, kur një armë top-sekret bie në duart e një grupi mercenarësh. Së bashku, katër gratë nisin një mision të rrezikshëm për të shpëtuar botën, ndërsa qëndrojnë një hap përpara një figure misterioze që ndjek çdo lëvizje që ato bëjnë…