Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Teacher (2019)

Xhejmsi, mësues i shkollës së mesme, i munduar nga e kaluara e vështirë dhe nga e tashmja e paqëndrueshme, kalon caqet, për të mbrojtur nxënësit e tij nga bullizmi. Kush është viktima dhe kush fajtori, në një situatë që do të vërë në rrezik jetët e tyre?

Duration: 100 min

Release:

IMDb: 7.2