Search results for "Pelle Falk Krusbæk"
HD Helium (2013)

Helium (2013)

Helium (2013)
HD
IMDb: 7.3
23 min

Një djalë i vogël, Alfredi, po vdes, por ,nëpërmjet historive për Heliumin- një bote imagjinare, e treguar nga pastruesi i spitalit Enxho, Alfredi ,rifiton gëzimin dhe lumturinë e jetës së…

Country: 
Genre: Drama, Family