Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Spies in Disguise (2019)

Super spiuni Lance Sterling (Will Smith) dhe shkencëtari Walter Beckett (Tom Holland) janë pothuajse të kundërt. Walteri është i qetë, i lezetshëm dhe i butë. Lance është … e kundërta. Por, kur ngjarjet marrin një kthesë të papritur, kjo duo e pamundur detyrohet të bashkohet për misionin përfundimtar që do të kërkojë një maskim pothuajse të pamundur – duke e shndërruar Lance në pëllumbin e guximshëm, të ashpër, madhështor. Walter dhe Lance papritmas duhet të punojnë si ekip, ose e gjithë bota është në rrezik të madh.

Duration: 102 min

Release:

IMDb: 6.8