Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Soldier Boy (2019) a.k.a Soldatik

Gjatë Luftës së Dytë Botërore Sergei (Seryozha) Aleshkov humbet familjen e tij dhe shpëtohet nga një regjiment i ushtrisë. Ai birësohet nga komandanti i njësisë dhe bëhet anëtari më i ri i regjimentit. Përveçse është i dashur për ushtarët e repartit, ai dallohet për akte të shumta heroike, për të cilat fiton Medaljen “Për Merita në Betejë” më 27 Prill 1943.

Duration: 86 min

Release:

IMDb: 6.6