Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Shallow Hal (2001)

Sipas këshillës së babait të vet, Hal del në takime vetëm me gratë fizikisht të bukura. Situata ndryshon pasi ai takon një këshilltar shpirtëror që e hipnotizon atë që të shohë vetëm bukurinë e brendshme të femrave. Ai fillon të shoqërohet me Rouzmerin dhe gjatë kësaj kohe fillon të ndryshojë perceptimi që ai ka për bukurinë fizike.