" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Secret Headquarters (2022)

Ndërsa janë duke kaluar kohë pas shkolle, Çarli dhe miqtë e tij zbulojnë bazën e superheroit më të fuqishëm në botë, të fshehur nën shtëpinë e tij. Kur keqbërësit sulmojnë, ata duhet të bashkojnë forcat për të mbrojtur bazën.