Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Same Time, Next Christmas (2019)

Puthja e parë e Olivias ishte gjatë vizitës së përvitshme për Krishtlindje së saj në Hauai. Pasi u ndanë nga distanca dhe vitet, të dy ribashkohen në të njëjtin hotel në Hauai më vonë dhe ndjenjat e tyre ndizen përsëri, por rrethanat e jetës i mbajnë ata larg njëri tjetrit.