Turn off light Favorite Comments () Report
1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1.00 out of 5)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Rumble (2021)

Në një botë ku përbindëshat gjigantë dhe njerëzit bashkëjetojnë, përbindëshat garojnë në një sport të njohur botëror të mundjes profesioniste. Tani që qyteti Stoker, ka humbur kampionin e padiskutueshëm bashkë me trajnerin e tij, u mbetet dy fëmijëve të tyre, të përpiqen të mbajnë gjallë kujtimin e prindërve, por edhe të shkruajnë historinë e vet…