Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Rocks (2019)

Një vajzë e re adoleshente e gjen veten duke luftuar për t’u kujdesur për veten dhe vëllain e saj më të vogël pasi braktiset nga nëna e tyre e ve, pa zgjidhje tjetër veçse të jetojë në rrugë.