" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles (2022)

Kur një i huaj misterioz vjen nga e ardhmja me një paralajmërim të tmerrshëm, Leo detyrohet të ngrihet dhe të udhëheqë vëllezërit e tij, Rep, Dani dhe Majk në një luftë për të shpëtuar botën nga një specie e tmerrshme aliene.