Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Rise of the Footsoldier: Marbella (2019)

I sapodalë nga burgu, Pat kthehet në biznesin e tij të klubit të natës. Edhe pse mirë nga gjendja financiare, ai nuk resht së menduari për njeriun që e futi në burg dhe shkon në Marbela për të gjetur Frenk Herris dhe për të kryer hakmarrjen e tij.

Duration: 85 min

Release:

IMDb: 6.2