Search results for "2001"
Zoolander (2001)

Zoolander (2001)

Zoolander (2001)
IMDb: 6.5
90 min

Në fund të karrierës së tij, një modeli pa ide i bëhet shpëlarje truri për të vrarë kryeministrin e Malajzisë.

Genre: Comedy
The Last Castle (2001)

The Last Castle (2001)

The Last Castle (2001)
IMDb: 6.9
131 min

Një gjeneral i liruar nga gjykata ushtarake mbledh së bashku 1200 të burgosur për t’u ngritur kundër një gardiani të korruptuar dhe sadist.

Country: 
Behind Enemy Lines (2001)

Behind Enemy Lines (2001)

Behind Enemy Lines (2001)
IMDb: 6.4
106 min

Një marinës është qëlluar mbi territorin e armikut dhe është ndjekur pa mëshirë nga një zbatues i policisë sekrete dhe trupat kundërshtare. Ndërkohë oficeri komandues i tij shkon kundër urdhrave…

Country: 
The Score (2001)

The Score (2001)

The Score (2001)
IMDb: 6.8
124 min

Nik Uells, një hapës profesionist i kasafortave, i cili është në prag të heqjes dorë nga ky biznes, detyrohet nga partneri i tij Maksi, të kryejë një vjedhje të fundit….

Country: 
Sweet November (2001)

Sweet November (2001)

Sweet November (2001)
IMDb: 6.7
119 min

“Nëntor i ëmbël” : Një burrë i dhënë pas punës dhe një grua jo e zakontë bien dakord për një marrëdhënie me afat të shkurtër. Gjatë asaj kohe ajo do…

Country: 
Genre: Drama, Romance
Shallow Hal (2001)

Shallow Hal (2001)

Shallow Hal (2001)
IMDb: 5.9
114 min

Sipas këshillës së babait të vet, Hal del në takime vetëm me gratë fizikisht të bukura. Situata ndryshon pasi ai takon një këshilltar shpirtëror që e hipnotizon atë që të…

Country: 
Genre: Comedy, Romance
Black Hawk Down (2001)

Black Hawk Down (2001)

Black Hawk Down (2001)
IMDb: 7.7
144 min

Frymëzuar nga ngjarjet e vërteta. 123 ushtar të zgjedhur amerikan do ti kapin 2 nënkolonel Somales, të cilët gjinden në një situate të rënd të luftës duke luftuar me shumë…

Country: 
Genre: Action, History, War
HD Pearl Harbor (2001)

Pearl Harbor (2001)

Pearl Harbor (2001)
HD
IMDb: 6.2
183 min

Pearl Harbor ndjek historinë e dy miqve më të mirë, Rafe dhe Danny, dhe dashuria e tyre e jetes se si ata të shkojnë jashtë për t’u bashkuar me luftën.

Country: 
HD The Fast and the Furious (2001)

The Fast and the Furious (2001)

The Fast and the Furious (2001)
HD
IMDb: 6.8
106 min

Nje polic nen mbulim infiltrohet ne nje nenkulture te fshehur te Los Angelos, Garat e Rrugeve per te arrestuar nje grup grabitesish. Shpejt besnikeria e tij ndaj ligjit do te…

Country: