Search results for "1999"
The Boondock Saints (1999)

The Boondock Saints (1999)

The Boondock Saints (1999)
IMDb: 7.8
108 min

Dy vëllezër binjakë vendosin të heqin çlirojnë Bostonin nga një njeri i keq teksa ndiqen nga një agjent i FBI-së.

Country: 
All About My Mother (1999) +16 aka Todo sobre mi madre

All About My Mother (1999) +16 aka Todo sobre mi madre

All About My Mother (1999) +16 aka Todo sobre mi madre
IMDb: 7.8
101 min

Estebani dëshiron të bëhet një shkrimtar dhe kërkon të zbulojë identitetin e nënës së tij të dytë, që është një person i komplikuar dhe mbahet sekret nga nëna e tij…

Country: 
Genre: Comedy, Drama
HD American Beauty (1999)

American Beauty (1999)

American Beauty (1999)
HD
IMDb: 8.3
122 min

Lester Burnham, një burrë i dëshpëruar në gjysmë të jetës, mundohet ta kthejë jetën mbrapsht duke krijuar një lidhje me shoqen tërheqëse të vajzës.

Country: 
Genre: Drama
HD The Sixth Sense (1999)

The Sixth Sense (1999)

The Sixth Sense (1999)
HD
IMDb: 8.1
107 min

Një djalë i cili komunikon me shpirtrat që nuk e di se ata janë të vdekur kërkon ndihmën e një psikologu të dëshpëruar për fëmijë.

Country: