Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Queen Marie of Romania (2019)

Çdo shpresë e Rumanisë së shkatërruar nga Lufta e Parë Botërore dhe të zhytur në polemika politike, ka mbetur në duart e mbretëreshës së saj. Misioni i mbesës së mbretëreshës së madhe Viktoria, në lobimin për njohjen ndërkombëtare të Rumanisë së madhe, në bisedimet e paqes të vitit 1919, në Paris.