Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Purple Hearts (2022)

Pavarësisht nga dallimet e tyre të shumta, Cassie, një këngëtare-kantautore në vështirësi, dhe Luke, një marins i trazuar, bien dakord të martohen vetëm për përfitime ushtarake. Por kur ndodh tragjedia, kufiri midis reales dhe pretendimit fillon të mjegullohet.