Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Prizefighter: The Life of Jem Belcher (2022)

Në fund të shekullit të XIX, grushtimi është sporti i mbretërve dhe një boksier i ri i talentuar, Xhem Belçer, në venat e të cilit rrjedh gjak boksierësh, lufton për t’u bërë kampion i Anglisë. Aftësia e tij unike, shpejtësia, talenti i natyrshëm dhe qasja shkencore i dha atij mundësinë të ngjiste shkallët e një jete që nuk e kishte parë as në ëndrrat e tij.

Duration: 107 min

Release:

IMDb: 5.4