Turn off light Favorite Comments () Report
5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Pretty Cool Too (2007)

Pas mbarimit të shkollës së mesme,  Walter (Eric Fagundes) merr një celular si një dhuratë e cila mund të zgjidhë të gjitha problemet e tij. Celulari vjen me një xhind personal që mund të kontrollojë këdo, duke përfshirë prindërit tepër mbrojtës të Walter, vëllain e tij bezdisës dhe fqinjët seksi. Me fuqi të tilla të pabesueshme në dispozicion, Walter vendos të bëjë realitet ëndrrat e tij më të egra.