Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Plan A (2021)

Në vitin 1945, një grup hebrenjsh të mbijetuar të holokaustit planifikuan të helmonin sistemin e ujit në Gjermani. Filmi tregon operacionin sekret të rrezikshëm dhe të guximshëm që u quajt – Plani A.

Duration: 109 min

Release:

IMDb: 5.7