Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Përpara dritës – Film vizatimor për fëmijë i dubluar në gjuhën shqipe

Në këtë film të vizatuar për fëmijë dhe të dubluar në gjuhën shqipe paraqitet historinë e mrekullive, zbulimi i mrekullueshëm i mirësisë së Zemzemit, Mrekullia e zbulimit të tij nga Abdul Mutalibi gjyshi i Profetit Muhamed, Mrekullia e ruajtjes së Abdullahut babait të Profetit Muhamed dhe së fundmi mrekullia e vitit të Elefantit ose e vitit të lindjes së Profetit Muhamed.

Genre: Animation

Duration: