Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Paradise Highway (2022)

Sally, një shofere kamioni, për të shpëtuar vëllain e saj nga një bandë kriminale, pranon të trafikojë mallra të paligjshme. Personi që do të transportojë është një vajzë me emrin Laila. Ndërsa Sally dhe Laila nisin këtë udhëtim të rrezikshëm, një agjent i FBI është i gatshëm për të bërë çfarë mundet për ti shpëtuar ato dhe për të ndaluar trafikimin e një qënieje njerëzore.