Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Outside (2021)

I vendosur në Seattle, OUTSIDE tregon kryqëzimin e dy jetëve: Ramzi, një artist i ri agorafobik që jeton një ekzistencë hermetike në apartamentin e tij në qendër të qytetit dhe Ana, një studente e vetmuar që punon si eskortë. Së bashku fillojnë një miqësi dhe romancë të pamundur.